Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

En ny begyndelse

Ugen i punktform

 • Denne uge var den første uge siden 11. marts, hvor vi alle igen har været på kontoret. Eller alle, er nu så meget sagt, for vi har kun været 3-5 og det i meget korte perioder. For det meste var vi kun 3, da alle andre havde forskellige møder ude i byen. Så der har været fred og ro og det føltes næsten ikke som en ny begyndelse efter corona
 • Det var så også i denne uge, at jeg fik det nye stel som erstatning for det optikeren knækkede, da ham ville rette det til. Den historie kan du læse her nedenfor.
 • Et smut forbi optikkeren
 • En ny begyndelse er også startet for de husskadeunger der indtil nu, har boet trykt og godt oppe i toppen, af en af de store graner. Den ene kom dog en smule på afveje, da de fløj fra reden, da landede på vores sydvendte treasse. Der stod den lille og forpjusket i en rum tid, inden den hoppede ind til husmuren og efterfølgende op på græsslåmaskinen som var sat klar. Efter et par timer, med forældre der skrappede, fandt den vist vej hen til dem og dens søskende.

  Husskadeunge på afveje

 • Nu er en ny weekend ved at tage sin begyndelse og der findes næsten ikke noget bedre end at sidde en fredag, men alle de dejlige timer liggende forude til fri afbenyttelse, på nær lige et par stykker i morgen formiddag, hvor jeg har en aftale med frisøren. Jeg skal have taget spidserne og tynder lidt ud i hårpragten.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Mette Bech
  12. juni 2020 at 19:42

  Herligt billede af den unge – den ser godt nok ud som om den har fået rodet sig ud i noget den ikke helt har kontrol over.

  Reply
  • Catarina
   13. juni 2020 at 11:12

   Ja, den så noget fortabt ud, men jeg tror det hele endte godt. Eller det vælger jeg at tro og ikke noget med at der kom en kat forbi.😱

   Reply
 • Karin
  13. juni 2020 at 07:40

  Dejlig den første uge ikke var helt som før 11. marts, så er det altid let lettere at komme i gang igen.
  Pudsig der er en lille afstikker i hver en rede hos jer. Denne fortælling kan fint benyttes til forklaringen om hvor forskellige vi er, altså en god pointe.
  Fredagen er altid lidt speciel, når vi kører/går hjem fra job. En dejlig weekend banker på, for nogle med en fuld kalender, eller som du og jeg foretrækker, en kalender med information om egen omsorg. Altså opladning.
  God fornøjelse ved frisøren og et ønske om en fantastisk weekend.

  Reply
  • Catarina
   13. juni 2020 at 11:16

   Det var unægtelig en dejlige måde at starte op på og det har gjort ugen skøn. Ja, de fugle der yngler her på matriklen har åbenbart sådan en lille “stakkel” som ikke helt kan hitte ud af det. Men måske det altid er sådan og vi først lægger mærke til det, når det er så tæt på os. 😀
   Lige nu buldre og brager det, men ingen regn. Men vi forventer nu der kommer regn og derfor bliver det en dejlige hjemme-hygge-weekend. I næste uge bliver det igen sommer. Skønt!
   Ha’ en dejlig lørdag Karin og tak for din kommentar. 😊

   Reply
 • Celena
  14. juni 2020 at 15:00

  I will also choose to believe that the little bird went back into the nest… happily ever after 😉 Hope you have a good weekend xox

  Reply
  • Catarina
   15. juni 2020 at 18:17

   Thanks Celena my weekend was grate. 😊

   Reply

Skriv en kommentar