Menu
Livet / Motion

Uge 45 med et av av

Jeg har jo lovet mig selv at jeg nok skal skrive mindst én gang om ugen i den resterende tid af 2022, så jeg må vist heller komme i gang.

Hvad er det så sket i denne uge?

 • Jeg fik afleveret alle 48 kalenderpakker til mine forældre
 • Flere julegaver er købt og resten følger (forhåbentlig) de næste par uge
 • Fik løbet 3 gange (ville have den 4 søndag, men…..)
 • Fik padelbats – det er for dyrt i længden at leje hvergang
 • Spillet padeltennis 1 gang – men kun i 50 minutter (læs mere efter billederne)
 • Og selvfølgelig arbejdet – det fylder jo godt op i hverdagen

Hele ugen har været rigtig og god. Lørdag skulle Anita og jeg ud og spille vores 1 ½ times padeltennis med vores nyindkøbte bat. Vi har valgt, at købe vores egne bat, da det i længden bliver for dyrt, at leje dem hver gang vi spiller. Og da de var på tilbud til med en besparelse på 65% for et sæt inkl 3 bolde, slog vi til.

Vores nye bats er rigtig fine at spille med og vi hyggede os gevaldigt, lige indtil jeg lige skulle nå en bold med baghånden og ved den lejlighed, vrikker noget så gevaldigt om på min højre fod. Av for pokker!

Da jeg kom hjem var min ankel allerede ret så hævet og det gjorde nas. Jeg ringer til lægevagten for at hører om jeg skulle på skadestuen. Jeg kunne ikke nå at forklare mig før han spørger om jeg skan støtte på foden. Det kunne jeg da godt. Han fortalte at et var en forstuvning og jeg skulle søge egen længe mandag, så de kunne tjekke om der er noget galt med et ledbånd.

Så i morgen står den på en tur til lægen og så må vi se hvad han siger.

Løberiet er lige pt. sat på standby, hvilket irriterer mig noget så gevaldigt.

God søndag og ha’ en dejlig uge 46.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Eric
  14. november 2022 at 09:04

  Sikken redelighed. Du må få det bedste ud af tiden i lænestolen!

  Reply
  • Catarina
   14. november 2022 at 17:03

   Ja, med det bliver dælen ikke let 😉

   Reply
 • Karin
  16. november 2022 at 10:18

  En dejlig uge 45, krydret med masser af skønne gøremål ud over arbejde.
  Øv du så lige var så uheldig efter 50 minutters padletennis. Øv hvor er den tyk den ankel.

  Reply
  • Catarina
   16. november 2022 at 16:39

   Ja, den var faktisk ret så god på nær lige slutningen 😉

   Reply

Skriv en kommentar