Menu
Livet

Foråret er på vej!

Normalt bruger jeg/vi lørdag formiddag eller morgen på at gøre rent, men da vi jo var tidligt ude af døren i går lørdag, blev søndagen i stedet brugt på det huslige arbejde. Men det greb en smule om sig, også en lidt mere end hvad vi begge havde regnet med.

Som altid, er det soveværelset jeg kaster mig over som det første, men da jeg kom til at kikke ud af vinduerne på det gråvejr der herskede derude, kunne jeg se, at vinduerne godt kunne trænge til en kærlig hånd, ikke at jeg ikke kunne se ud af dem, men efter alt det regn vi har haft, så var de ikke blanke.

Egentlig havde jeg tænkt, at jeg ville vente til påsken med at at vaske vinduer, men sådan gik det ikke. Da resten af rengøringen var klaret, blev alle vinduerne vasket og poleret både ude og inde. Jeg kunne godt bruge en vinduespudser som nogle af naboerne gør, men der er nu også noget tilfredsstillende ved alt gøre det selv, så de er spejlblanke.

Da jeg nåede til de store vinduer og døren i alrummet, som åbner ud til altanen, måtte altanen også lige have en overhaling men kost, vask og aftørring. Selvom der nu mangler lidt blomster, kludetæpperne på gulvet og andre småting derude, så er den nu klar til mange hyggelige timer. Måske med en lille Aperol i hånden, eller bare morgenkaffen. Muligheder er mange, men selskabet er altid godt.

Foråret er på vej! Jeg kan mærke det helt ind i mine knogler. Det er en dejlig tid vi går i møde.

Resten af dagen skal bruges på hygge med manden og nyde det smukke solskin, som nu er ankommet til fyn.

4 kommentar

 • Karin
  26. marts 2023 at 20:51

  Sikke en energi dagen bragte med til Odense, og dig/jer i dag. Jeg får helt dårlig samvittighed, for mine vinduer trænger virkelig meget, og min lille krog udenfor er fyldt op med blade fra hækken, fuglene har “badet” i dem hen over vinteren, for der var blevet fjernes sidst i november 😉.
  Her var det bidende koldt, fandt vi en krog med sol, mærkede vi lune og forår.

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2023 at 07:00

   Ja, det var nu dejligt at få det gjort, selvom jeg nu kan se at der er lidt striber og jeg nok lige skal polere efter. Men altanen glæder jeg mig til at få lidt blomster på, men jeg venter dog lidt endnu. 🙂

   Reply
 • VenterpaavinBlog
  27. marts 2023 at 13:54

  Åh, jeg ser også frem til den første rigtige kop kaffe på terassen, og at få den klargjort hertil, uden nattefrost og blæst, til at slå blomster i krukker ihjel.
  Nu må Nordjylland altså også snart få lidt ordentligt forårsvejr😁❣️🌷

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2023 at 07:02

   Det blever så skønt når foråret rammer for alvor. Det er nu noget særligt når varmen sådan begynder at kunne mærkes 😀

   Reply

Skriv en kommentar