Menu
Livet

Papirbog vs. e-bog

Igennem de sidste mange år, har jeg kun læst e-bøger eller lyttet til lydbøger. Da jeg havde læst alle bøgerne i serien om de 7 søstre, på nær den sidste – Den forsvundne søster – og den er endnu ikke var kommet på eReolen, sagde min veninde, at hendes mor havde den i papirudgave, og jeg da bare kunne låne den. Uha, det ville jeg da vildt gerne, for det er snart 2 år siden jeg læste den 6. bog i følgetonen.

Jeg fik bogen og kastede mig frydefuldt over den. Men… og ja der er et men, jeg kunne ikke finde ud af at sidde med den store bog, og jeg kunne slet ikke finde ud af at ligge i sengen med den. Jeg prøvede af flere omgange for at, se om jeg dog ikke kunne finde en måde, jeg kunne at sidde henslængt og bare blive slugt ind i historien på. Men ingen af stillingerne duede. Til sidst lagde jeg den fra mig og der har den ligget lige siden. Øv da. Men så sagde Søren, hvorfor ikke købe den som e-bog. Jeg havde godt nok selv tænkt samme tanke, men når nu de andre var på e-Reolen, så måtte den da også komme. Men endnu er den det ikke.

Men endnu engang var det Søren som sagde det med e-bogen og nu har han simpelthen købt e-bogen til mig – måske fordi han ikke sidder hører mere på mig 😉
Jeg venter dog tålmodigt med at gå i gang med den, for jeg har besluttet mig for, at jeg vil gemme den til sommerferien og så bare tykke mig igennem den i varmen. Jeg glæder mig for vildt!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  30. marts 2023 at 13:56

  Det er så dejlig at slappe af med en bog. Er der lige en serie der rammer spot on, er det selvfølgelig med at få sidste bind med.
  Du kan ikke papirbogen, og jeg kan ikke e-bogen, sådan er vi forskellige.
  Godt Søren tog beslutningen, og nu ligger den på hylden til dig præcis når du vil hente den ned. Ønsker dig god fornøjelse når den tid er.

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2023 at 17:27

   Det er altid skønt at have noget godt at læse og jeg nyder det. Gode historier er bae som at se film, bare bedre. 😀

   Reply

Skriv en kommentar