Menu
Familieliv

Børnepasning på Sjælland

Fra den 6. til 7. januar nød vi glæden ved at passe vores dejlige børnebørn på Sjælland. De to ældste havde brug for lidt bedsteforældrehygge, og vi trådte glædeligt til.

Jeg fik ikke taget mange billeder under vores hyggetid, da vi var optaget af leg, dans, sneleg og legobyggeri. Lørdag aften lavede vi endda vores egen biografoplevelse med popcorn og lidt vingummi, inden det blev sengetid. Søndag aften vendte Søren og jeg tilbage hjem og vi nåede lige at sidde i stuen med en kop kaffe og slappede af, inden vi hoppede i vores egen seng.

3 kommentar

 • Kari
  9. januar 2024 at 22:30

  Det høres ut som en god opplevelse 🙂 Og takk igjen for hyggelig kommentar!
  Mvh Kari

  Reply
 • Karin
  20. januar 2024 at 09:05

  så dejligt at få lidt mere tid sammen med guldklumperne. Det betyder så meget, jeg kan godt forstå dem der har børnebørnene på afstand kan være lidt misundelige på os, der kan hente fra SFO, Børnehave, Skole, bringe til idræt mm. Eller når de når den alder, hvor de kan cykle forbi. ❤️❤️

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2024 at 17:37

   Jeg forstår fuldt ud, at din glæde til at have dine børnebørn tæt på i hverdagen og deltage i alle de små øjeblikke, så som at hente og bringe dem, er noget særligt. Vi andre, må nøjes med weekender osv. da vi slet ikke har den samme mulighed, så ja, der er en vis vis form for misundelse.

   Reply

Skriv en kommentar