14 dagen gammel og nu med navn

16. december 2018

For 14 dage siden blev vi som tidligere fortalt, bedsteforældre til en lille gut. Og dengang da vi besøgte den lille familie på barselsgangen, aftalte vi at vi skulle komme over til morgenmad her i dag. Vi kørte hjemmefra lidt i 8 i morges, og rundede lige ind forbi Nyborg for at tage morgenbrød med. Derfra gik det over lavbroen, over Sprogø og derpå ud på højbroen. Det var en smuk tur, uden den store trafik, og kun med en smule blæst, der kunne genere høje lette vindfølsomme kørertøjer.

Omkring Sorø og Ringsted, var der sågar en smule sne som lå og gjorde landskabet og solopgangen endnu smukkere. Det fik mig virkelig i julestemning. Tænk at der kun skal et lille drys sne til. Faktisk ville jeg stadig foretrække en bunke sne her i december, for det lyser så dejligt op og hvis jeg kunne ønske endnu mere, så måtte dagene godt være frostklare og fyldt med solskin. Men… det er ikke lige det scenarie der udspiller sig mest her i Danmark. Men jeg håber stadig.

Trafikken fortsatte med at glide uden problemer. og da klokken var lidt i 10, trillede vi op foran de unge menneskers hus. den første der mødte os var Cleo, som var mere end begejstret for at se os. Sebastian, for fortalte at lillemanden havde været urolig om natte og de ikke havde sovet så meget, men det sker jo ofte. Sebastian gik en lille tur med Cleo og Søren jeg jeg tømte opvaskemaskinen og gjorde klar til morgenmad. Da Rikke og Asbjørn kom ud fra soveværelset, var vi alle klar til morgenmad.

Vi havde nogle skønne timer i deres selskab og selvom Asbjørn også snuppede en lur på min arm, var han også våden en del af tiden. Det er vildt så meget der allerede er sket på de 14 dage der er gået siden vi så ham. Jeg er virkelig glad for at vi har lavet en lille fælles fotomappe, hvor Rikke deler billeder og videoer af den lille nuttede Asbjørn.

Nu ser vi ikke den lille familie før end i juleferien, men der er jo heldigvis ikke længe til ♥♥♥
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


7

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Celena 16. december 2018 at 20:04

  He is so cute!!! And what a lovely name 🙂 Stort tillykke igen, farmor! xox

  • Reply Catarina 16. december 2018 at 20:21

   Yes he is rely a cutie 😀 I’m not a farmor, because that name is taken, so I’m only a bedstemor (grandmother) 😀

 • Reply Helle Klitgaard 16. december 2018 at 21:33

  Hvor er han sød 💙 og sikke et smukt navn.
  Sådan en tur med et dejligt formål er det dejligte på en decembersøndag.

  • Reply Catarina 17. december 2018 at 19:25

   Han er nemlig virkelig sådan en sød og lækker lille gut og ja, navnet er skønt og nordisk. 😀

 • Reply Letten 17. december 2018 at 10:23

  Hold nu k……. hvor er han lækker!!

  • Reply Catarina 17. december 2018 at 19:26

   Det er han i den grad Letten. 😀

 • Reply Karin 18. december 2018 at 14:21

  Så dejlig en lille lækker guldklump. Bare så knus mig dejlig.
  Navnet er så smukt.
  Nattesøvnen, rutiner etc. her går der et stykke tid, nogle er heldige, andre mindre heldige. Det vigtigste er de alle har det godt, og det kan finde stunder til at få lidt søvn, sådan lidt forskudt. Lige pludselig sover guldklumpen igennem, det går alt for stærkt.

  • Reply Catarina 23. december 2018 at 10:30

   Heldigvis sover han nu pænt og ordentligt igen, dvs. han skipper de der 3 timer inden han skal have lidt mad igen, så der er da meget godt. Navnet skulle være et norsk navn og det er det da også blevet. 😀

  Skriv en kommentar