Menu
DIY

Jeg har planer – lange planer

I formiddags kom GLS manden ind af døre på jobbet. Og med sig havde han en dejlig blød pakke til mig. Jeg vidste selvfølgelig godt hvad der var i den, men alligevel var jeg spændt på at se og ikke mindst rører ved sagerne. Og garnet føles lige præcis så dejligt og blødt som det så ud til på billedet hos Garnudsalg.dk.

Mere garn

Når jeg engang er færdig med min Emmer (det hedder garnet) trøje, så vil jeg i gang med en lang trøje/frakke ting som også skal klippes op foran. Jeg vil tage udgangspunkt i Liselottes opskrift, som jeg jo også bruger til til Emmer trøjen, men når jeg når hoften, vil jeg tage ud med jævne mellemrum, så der kommer lidt svaj for neden. Jakken skal gå mig ca. til midt på låret, så det er et lidt stort projekt. Og hvis jeg kan finde ud af at tage ud og lave perlestrik samtidig, så bliver den lavet sådan. Dog vil jeg nok lave nogle retmasker foran på jakken, der hvor den senere skal klippes op.

Jeg håber jeg har købt garn nok, for tanken er at den skal strikke med en tråd af den ene og en tråd af den anden, pindestørrelsen er jeg endnu ikke helt sikker på hvad skal være, men jeg vil tro at 3½ eller 4½ er passende.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

19 kommentar

 • Helle K.
  23. oktober 2013 at 17:27

  Wauw smukt garn og det lyder som en rigtig god ide – jeg glæder mig til at se og måske kan jeg købe opskriften 🙂 Du er jo et strikkejern søde Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2013 at 17:39

   Opskriften er helt gratis Helle, så gå bare ind på Liselottes side og hent den. Den ligger over i hendes sidebar. 🙂

   Jeg håber den bliver lige så flot som det billede jeg har inde i hovedet.

   Jeg når aldrig op på siden af dig eller Liselotte, men jeg hygger mig faktisk rigtig meget med at strikke og lige nu har jeg masser af planer for fremtidige projekter. 🙂

   Reply
 • Ravogkrat
  23. oktober 2013 at 19:24

  Hvor er det spændende…..har du set unikarinas cardigan på IG ?

  Reply
  • Catarina
   24. oktober 2013 at 06:18

   Den har jeg ikke set Gitte – tror heller ikke jeg følger hende derinde. 😉

   Reply
 • Yt
  23. oktober 2013 at 20:50

  Skal lige love for du har fået blod på tanden 😉
  Glæder mig til at se mere.

  Reply
  • Catarina
   24. oktober 2013 at 06:19

   Ja, jeg er også selv verrasket, men ned en let forståelig opskrift, så er det altså ret så hyggeligt. 🙂

   Reply
 • Annemette
  23. oktober 2013 at 21:08

  Det lyder spændende! Du styrer da for vildt og det projekt glæder jeg mig til at følge med i 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. oktober 2013 at 06:20

   Hi hi, jeg er ved at komme efter det. 😉

   Nu er jeg jo ikke speed strikker, så den kommer til at tage tid, og jeg skal også først lige have den anden færdig. 🙂

   Reply
 • Tina Liel
  24. oktober 2013 at 07:51

  Godmorgen♥ Sikke smukke farver garn. Alle de smukke billeder fra Thailand. SIkke en tur I har haft. Kan se at I har fundet hverdagen igen. SYnes altid det er lidt svært at komme tilbage efter ferie – man har faktisk mere brug for MERE ferie. ha en dejlig dag♥

  Reply
  • Catarina
   24. oktober 2013 at 10:29

   Ja, vi havde en skøn tur over til de lidt varmere himmelstrøg. Nu har hverdagen indfundet sig og vi er også mentalt tilbage. Men jeg kunne da klart godt bruge noget mere ferie, men den er jo brugt op nu. 🙂

   Ha’ en dejlig dag Tina. 🙂

   Reply
 • Liselotte
  24. oktober 2013 at 10:48

  Du kan sagtens strikke den ide, du har allerede. Sagtens. Ikke lade dig forskrække, men bare klø på. Når du skal hækle og klippe, må du arrangere visit heroppe, for så skal jeg gerne sidde på sidelinjen og hjælpe og guide.

  Det bliver SÅ godt. Bare vent og se 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. oktober 2013 at 12:23

   Tak 🙂 det er en deal Liselotte. Når den egang bliver færdig smutter jeg til Aalborg og slår to fluer i et smæk. 😀

   Reply
 • Anne
  24. oktober 2013 at 19:41

  Du er i gode hænder med hensyn til hjælpen…og et besøg i Aalborg er sikkert heller ikke af vejen ? 🙂 pt nyder jeg mit besøg i den dejlige by 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. oktober 2013 at 15:42

   Hi hi, nej Aalborg kan altid trække, og specielt her efter sommerferien. 😀

   Hyg dig i Aalborg, måske vi en dag ramler samme deroppe, det kunne da være hyggeligt. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  24. oktober 2013 at 21:25

  Super lækkert garn… Glæder mig til at se det spændende resultat.
  God arbejdslyst 😉

  Reply
  • Catarina
   25. oktober 2013 at 15:43

   Tak skal du have Karin. Jeg glæder mig også til at starte på det og se hvor det ender henne. 🙂

   Reply
 • En blid skvulpen
  2. november 2013 at 12:24

  […] vil jeg kaste mig over mit lange projekt og det kommer der nok til at gå en rum tid med, for jeg er ikke verdens hurtigste til at strikke […]

  Reply
 • Helle K.
  6. november 2013 at 09:20

  Jeg kender godt Liselottes opskrift – jeg har strikket den igen og igen 😉 men jeg tænkte på din lange version. 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. november 2013 at 06:11

   Når jeg engang bliver færdig med den lange og du har set et billede af den, så skal jeg nok fortælle dig hvad jeg lavede om for at få den til at blive som jeg tror den bliver. Lige nu får jeg dog ikke strikket det vilde, da jeg synes der er for meget andet der trænger sig på i denne uge. Men når weekenden rammer, så gløder pindene sikkert igen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar