Som tiden dog bare flyder afsted

16. juni 2016

Det er ikke til at forstå at denne lille charmetrol er over halvvejs på sin uddannelse.

Det er nu snart 3 år siden, at jeg med trished i hjertet, satte Christian og det meste af han habengut, af på vandrehjemmet i Aalborg, hvor hans skulle dele et lille bitte værelse med 3 ungarske studerende. Tristheden i hjertet var fordi ,det ikke lige var den start på hjemmefra-flytningen, jeg ønskede han skulle have haft, når han nu flyttede så langt væk hjemmefra. Men det tog han heldigvis med ophøjet ro. En ro som er kendetegnet for ham, i alt hvad han foretager sig (hvor pokker han så har den fra 😉 ).

2013-08-28 14.07.12 copy

Heldigvis fik han et dejlige lille 1. værelses rækkehus/studiebolig, allerede en måned efter, hvor vi så flyttede hans møbler til Aalborg og sammen med hans kæreste, fik han indrettet hyggeligt. Nu er de første 3 år ved at være gået og i dag bliver han bachelor i Medialogi fra Aalborg Universitet og efter et par måneders velfortjent skole pause, hvor han dog skal arbejde, starter han op på kandidatuddannelsen, som også bliver fra Aalborg Universitet af.

I dag tager jeg tidligt fri, for jeg skal selvfølgelig til Aalborg og ønske tillykke, når han kommer ud fra sidste eksamen. Uhaaa som tiden altså bare flyver afsted.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

12 kommentar

 • Reply Mette 16. juni 2016 at 07:08

  Tillykke til og med ham… måske giver han kage 🙂

  • Reply Catarina 16. juni 2016 at 08:26

   Det skal jeg gøre Mette og ang. kage – så skylder han vist efterhånden lidt 😀

 • Reply Karin 16. juni 2016 at 10:14

  Hjertelig Tillykke med sønnen 🙂

  • Reply Catarina 17. juni 2016 at 19:32

   Mange tak skal du have Karin 🙂

 • Reply Celena 16. juni 2016 at 12:13

  Stort tillykke! You (and he) must be SO proud 🙂 Cake is a great idea! Enjoy your celebration!

  • Reply Catarina 17. juni 2016 at 19:32

   Thanks a lot Celena and yes, I’m very proud 😀

 • Reply Mette 16. juni 2016 at 14:38

  Stort tillykke herfra👍🏻🎉

  • Reply Catarina 17. juni 2016 at 19:32

   Mange tak skal du have Mette 😀

 • Reply Karin 17. juni 2016 at 06:27

  Hjertelig tillykke til og med ham. Hvor tiden dog flyver afsted, minderne tilbage til dengang på efterskolen, hvor du kørte til Sønderjylland, og gymnasietiden, hvor du hentede ham hjem fra fester etc. de løber lige gennem hjernen her. Dejlige minder.
  Medialogi og en form for sindighed (det vi kalder jysk sindighed) men her skal kalde fynsk, hænger godt sammen. Det kræver jo en ro at kunne sidde og nørde, fordybe sig. Og med de gode resultater han kommer i hus med, så er det den rette hylde han har valgt.
  God weekend til dig / jer.

  • Reply Catarina 17. juni 2016 at 19:57

   Mange tak skal du have Karin – og ja, du kender ham jo næsten, da du har fulgt med her i mange år. Det er virkelig sket meget de sidste mange år og jeg mindes også alle de gange jeg har sat næsen mod Als for at hente ham fra efterskolen og alle de gange jeg ikke har fået min nattesøvn, fordi han skulle hentes fra fester i Odense. Nu venter jeg ikke længere oppe og skal ikke kører andre steder hen, end når jeg skal besøge ham eller hente og bringe fra banegården 😉 Han er næsten som en sindig jyde og det tor jeg bestemt er gavnligt med det han skal lave i fremtiden 😀
   Du ønskes også en dejlig weekend og ikke mindst en dejlig aften.

 • Reply Pernille 17. juni 2016 at 09:59

  Det er vildt som tiden går.. eller flyver.
  Tillykke med ham 🙂

  • Reply Catarina 17. juni 2016 at 19:57

   Mange tak skal du have Pernille 😀

  Skriv en kommentar