Som tiden dog bare flyder afsted

Det er ikke til at forstå at denne lille charmetrol er over halvvejs på sin uddannelse.

Det er nu snart 3 år siden, at jeg med trished i hjertet, satte Christian og det meste af han habengut, af på vandrehjemmet i Aalborg, hvor hans skulle dele et lille bitte værelse med 3 ungarske studerende. Tristheden i hjertet var fordi ,det ikke lige var den start på hjemmefra-flytningen, jeg ønskede han skulle have haft, når han nu flyttede så langt væk hjemmefra. Men det tog han heldigvis med ophøjet ro. En ro som er kendetegnet for ham, i alt hvad han foretager sig (hvor pokker han så har den fra 😉 ).

2013-08-28 14.07.12 copy

Heldigvis fik han et dejlige lille 1. værelses rækkehus/studiebolig, allerede en måned efter, hvor vi så flyttede hans møbler til Aalborg og sammen med hans kæreste, fik han indrettet hyggeligt. Nu er de første 3 år ved at være gået og i dag bliver han bachelor i Medialogi fra Aalborg Universitet og efter et par måneders velfortjent skole pause, hvor han dog skal arbejde, starter han op på kandidatuddannelsen, som også bliver fra Aalborg Universitet af.

I dag tager jeg tidligt fri, for jeg skal selvfølgelig til Aalborg og ønske tillykke, når han kommer ud fra sidste eksamen. Uhaaa som tiden altså bare flyver afsted.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Som tiden dog bare flyder afsted”

  • Hjertelig tillykke til og med ham. Hvor tiden dog flyver afsted, minderne tilbage til dengang på efterskolen, hvor du kørte til Sønderjylland, og gymnasietiden, hvor du hentede ham hjem fra fester etc. de løber lige gennem hjernen her. Dejlige minder.
    Medialogi og en form for sindighed (det vi kalder jysk sindighed) men her skal kalde fynsk, hænger godt sammen. Det kræver jo en ro at kunne sidde og nørde, fordybe sig. Og med de gode resultater han kommer i hus med, så er det den rette hylde han har valgt.
    God weekend til dig / jer.

    • Mange tak skal du have Karin – og ja, du kender ham jo næsten, da du har fulgt med her i mange år. Det er virkelig sket meget de sidste mange år og jeg mindes også alle de gange jeg har sat næsen mod Als for at hente ham fra efterskolen og alle de gange jeg ikke har fået min nattesøvn, fordi han skulle hentes fra fester i Odense. Nu venter jeg ikke længere oppe og skal ikke kører andre steder hen, end når jeg skal besøge ham eller hente og bringe fra banegården 😉 Han er næsten som en sindig jyde og det tor jeg bestemt er gavnligt med det han skal lave i fremtiden 😀
      Du ønskes også en dejlig weekend og ikke mindst en dejlig aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.