Menu
Familieliv / Kunst, kultur, sport & mad

Hvad sker der lige for 2016

Jeg synes godt nok lige, at vi har midste nogle store musikalske kunstnere her i 2016. Først var det David Bowie tilbage i januar, så var det Prince i april, Leonard Cohen i november og nu i går, George Michael, som også var en af mine store ungdomsidoler. En musiker som jeg stadig holder meget af at lytte til og ikke mindst, synge med på.

Jeg er meget glad for, at jeg nåede at opleve George Michael live hele 3 gange, og alle tre gange var det sammen med ældste-bonus-sønnen Daniel som også holder meget af George Michaels musik. Første gang vi havde fornøjelsen af at opleve George Michael var for 10 år siden nemlig i 2006, anden gang i 2008 og den 3. gang, som nu viser sig også blev den sidste koncert, i 2011, hvor ovenstående mobilbilleder ogå er fra.

~Video fra Daniels og min første koncert i 2006.

6 kommentar

 • Karin
  26. december 2016 at 10:16

  3 store navne fra musikscenen er blevet til stjerner vi kan finde når natten er klar.
  Det er så mest David Bowie jeg har lyttet til af de 3, har aldrig været en pop pige, er jo den alder hvor jeg var en levn af 68 oprøret (var 9 år gammel) og hvor disco bølgen ramte, med Boney M – Abba etc. og Metalmusikken. Jeg blev i det lyriske hjørne, med protest sangene, blandet med rock. Altså var jeg til Rolling Stones og ikke Beatles, Slade og ikke Sweet, Gasolin og ikke Shubidua. Men mest til Erik Grib, Pia Raug, Røde Mor, eller Bob Dylan, Erik Clapton, The Who, Doors, Creedence Clearwater, Pink Floyd.
  Der er selvfølgelig mange flere, men det var lige en smag på hvad der fængede mig, og det blev skabt af at ligge lige midt mellem et skifte i musikgenren, eller måske bare fordi.
  Jeg skynder mig dog lige at sige Gnags var mit et og alt, jeg er fra samme by som de oprindelig stammer fra, mine forældre var venner med deres forældre, jeg er bare nogle år yngre 🙂
  Ups…. Kom lidt på afveje, men det er altid trist når en stjerne sover ind, og især når alderen ikke helt passer med tiden, 53 år, pyha, ved så ikke lige om George Michael har levet et hårdt musiker liv, eller har været en af de fornuftige, og det skyldes jeg knapt kan sige, jeg kan udpege et nummer af ham. Beklager.

  Reply
  • Catarina
   29. december 2016 at 17:06

   Jeg var vist bare det man i dag vil kalde en rigtig pop-tøs og også alle de danske navne i den genre. Men også en del af alle de skønne kunstnere du nævner her var og er mine favoritter og med YouSee (som vi har), Spotify og hvad de forskellige tjenester nu hedder, er det let hører alt den musik man har lyst til. George Michael var lidt hård vid sig selv da han var yngre, men ikke de sidste små 15-20 år – men med et hjerteproblem, hvilket er havd der nævnet, så er det måske sådan det er.

   Reply
 • Helle
  27. december 2016 at 09:19

  Ja – sørgeligt. “At sove stille ind”, som de sagde i nyhederne George Michael havde gjort – nej, det kan jeg altså ikke helt forholde mig til. Han var jo bare 1 år ældre end mig!

  Reply
  • Catarina
   29. december 2016 at 17:08

   Ja, det er alt alt for tidligt, men med hjerteproblemer, er det måske alligevel ikke helt mærkeligt, men ere mærkeligt at han ikke fik gjort noget ved det.

   Reply
 • Celena
  28. december 2016 at 02:40

  So sad! David Bowie, Prince, Leonard Cohen (my boyfriend!) and George Michael all played a big part of my teenage years…. and beyond. Their music will always be such a part of my memories. Terrible 2016 🙁

  Reply
  • Catarina
   29. december 2016 at 17:08

   The music scene is rely gone a lot poorer here in 2016.

   Reply

Skriv en kommentar